Новорічний подарунок від Павла Табакова – кліп «З Новим роком!»

На музичних телеканалах України новорічна прем’єра – новий кліп співака та композитора, переможця проекту «Голос країни» Павла Табакова «З Новим роком!». Напередодні 2016-го року це веселе та позитивне відео неодмінно додасть усім святкового настрою!

Де артисти зазвичай проводять такі свята, як Новий рік? Правильно - на сцені, далеко від рідних, коханих та друзів. У своєму новому кліпі «З Новим роком!» Павло Табаков вирішив виправити цю несправедливість – і організував драйвову Новорічну онлайн-вечірку. Зібрав веселу компанію та завдяки сучасним технологіям, через Skype, заспівав для дорогої йому людини…

  • Як кажуть актори, які знялися у кліп «З Новим роком!», - це кліп-усмішка, кліп-позитив. Переглядаючи його, хочеться зібрати друзів та рідних – і гарно, з добрим настроєм, у дружній атмосфері зустріти зимові свята, стати свідками Новорічно-Різдвяного чуда і зарядитися добром на весь рік наперед! - каже Павло Табаков. – Чого усім і бажаю!

Режисером нового кліпу Павла Табакова виступив Володимир Шурубура. Зйомки відбувалися уночі в одному із львівських ресторанів. «Для мене ця робота – особистий професійний рекорд: між тим, як я сказав «Мотор!» і «Стоп, знято!», минуло якихось п’ять годин! Це була шалена ніч! На майданчику працювало близько тридцяти людей! Я дуже задоволений цим роликом, бо у такі рекордні терміни вдалося втілити усе задумане», - розповів режисер.

У січні 2016 року Павло Табаков і його група вирушать у Новорічно-Різдвяний тур містами України. Нову святкову концертну програму володаря титулу “Голос країни” “Сніг без пауз” почують у Львові (3 січня), Києві (16 січня), Вінниці (17 січня), Чернівцях (19 січня), Івано-Франківську (20 січня), Луцьку (25 січня), Рівному (26 січня), Червонограді (30 січня), Коломиї (31 січня)... Цей тур співак присвячує 10-річчю своєї сольної пісенної кар’єри: рівно десять років тому артист переміг у найпопулярнішому на той час талант-шоу на українському телебаченні «Шанс».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: