Оцінка роботи львівських правоохоронців у грудні знизилася

Середня оцінка за роботу львівських правоохоронних органів у грудні знизилася до 2,9 – результати соціологічного дослідження «Львівський омнібус», яке щомісяця проводиться Центром досліджень на комунікацій «Active Group».

Народ часто нарікає на правоохоронців, критикуючи їх роботу. Завдяки «Active Group» громадяни мають можливість встановити зворотній зв’язок із своїми захисниками. Так, Львівський омнібус вже вкотре надає шанс оцінити львів’янам роботу власних правоохоронних органів.

Результати соціологічного дослідження у Львові показують, що кількість респондентів, які оцінюють правоохоронців на 5 балів, зменшилася. Так, у грудні 7,8% опитаних поставили максимальний бал львівській поліції.

Дещо зменшилася і кількість тих, хто поставив позначку навпроти «4» у питанні про оцінку роботи правоохоронної системи Львова. Так, у грудні «добре» захисники порядку отримали від 24,4% респондентів, порівняно із 29,4% у минулому місяці.

полиция2У останній місяць 2015 року 33,9% опитаних львів’ян оцінили роботу місцевих стражів порядку на «трійку». Цей показник дещо збільшився порівняно із результатами, які «Львівський омнібус» виявив у листопаді. Нагадаєм, тоді 3 бали поставили 32% респондентів.

Негативно оцінюються роботу правоохоронних органів міста Лева 16,2% — така частка тих, хто поставив 2 бали за роботу стражів порядку. Найнижчим балом нагородили львівських правоохоронців 17,8% респондентів Львівського омнібусу, що більше, ніж у листопаді — 15,3%, та у жовтні – 9,7%.

Тож, середня оцінка за роботу львівських правоохоронних органів у грудні становить 2,9 бали, що на 0,2 менше, ніж минулого місяця.

19 та 20 грудня 1824 респонденти мали змогу відповісти на наші запитання та, тим самим, сформулювати своє ставлення до правоохоронців, оцінивши їх роботу за п’ятибальною системою. Польова фаза дослідження проводилась у Львові компанією «Active Group» останні вихідні кожного місяця в рамках проекту «Львівський омнібус». Похибка не перевищує 2,5%. З публічним звітом дослідження можна ознайомитись за посиланням Львів омнібус 19.12.15 публічний.

Довідка:

Проект міських омнібусів компанії «Active Group» розпочався у червні 2015 року. В рамках проекту проводяться регулярні (щомісячні) опитування на замовлення декількох замовників із різними завданнями, які спільно його фінансують. В кожному опитуванні є запитання, ініційовані компанією «Active Group» з метою їх подальшої публікації для широкого загалу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: