На Львівщині у 2016 році буде більше 10 тисяч мобілізованих

На Львівщині у 2015 році із зони проведення АТО повернулись 5800 мобілізованих хлопців. У наступному році їх буде вдвічі більше. Про це на прес-конференції повідомив голова Львівської ОДА Олег Синютка, пише Дивись. Інфо.

На Львівщині у 2015 році виділили 5923 земельні ділянки для учасників АТО, зокрема 2172 – для будівництва житла та господарських споруд. Також сім’ям загиблих військовослужбовців закупили 24 квартири. Ще 43 – перебувають на стадії оформлення.

Про це повідомив у вівторок,  29 грудня, голова Львівської  обласної державної адміністрації Олег Синютка на підсумковій на прес-конференції  за 2015 рік.

"Ми повинні особливо турбуватися про людей, які зі зброєю в руках захищали нашу Незалежність, а також про їх сім'ї. Особливо ті, які втратили на фронті годувальників, - наголосив очільник ЛОДА. - На сьогодні вже діє спеціальна програма про матеріальну підтримку демобілізованих воїнів АТО".

Окрім того, Олег Синютка нагадав, що на базі Львівського обласного госпіталю інвалідів війни та репресованих створили "Єдине вікно", основним завданням якого є задоволення потреб соціального та медичного характеру демобілізованих.  Послугами спеціалістів вже скористались 449 осіб.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: