ТМ "Львівські дріжджі" роздаватиме подарунки на міському святі "Різдво в Гаю"

Наступного тижня, 7 та 8 січня, у Музеї народної архітектури і побуту «Шевченківський гай» відбудеться святкове дійство «Різдво в Гаю», повідомили Дивись.Інфо прес-служба ПрАТ Компанія Ензим.

Цього року ПрАТ «Компанія Ензим» (ТМ «Львівські дріжджі») виступає офіційним партнером свята. Для відвідувачів «Компанія Ензим» приготувала забави, майстер-класи, а ще будуть тисячі пампухів та розіграш хлібопічок. Нагадаємо, організатор заходу – компанія «Дік-Арт».

Усі, хто завітає на «Різдво в Гаю», матимуть нагоду власноруч змайструвати різдвяного павука з соломи, навчитися прясти та дізнатися багато нового про давні звичаї, рецепти різдвяних частунків і спробувати святкову випічку.

«Ми маємо на меті зберегти різдвяні традиції нашого народу. З іншого боку – допомагаємо музею «Шевченківський гай», адже частина коштів виручених з квитків піде на реконструкцію музейних експонатів, – розповідає Назар Марко, керівник відділу маркетингу ПрАТ «Компанія Ензим». – Під час «Різдва в гаю» можна буде не тільки побачити, як колись святкували Різдво в українському селі, але й взяти участь в коляді. Від себе ми приготували цікаві традиційні майстер-класи і різдвяні забави. Роздамо відвідувачам більше 5 000 пампушків, а найкращим господиням подаруємо хлібопічки».

Також на своєму пабліку в мережі Facebook «Компанія Ензим» проведе розіграш 10 квитків на «Різдво в Гаю». Умови розіграшу шукайте на сторінці.

«Компанія Ензим» запрошує львів’ян та гостей міста відсвяткувати Різдво в затишній родинній атмосфері у «Шевченківському гаю»!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Інші події

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: