На Львівщині у 2015 році кількість крадіжок та пограбувань зросла на 10%

За 11 місяців цього року до чергових частин органів внтрішніх справ, а згодом до  поліції  поступило понад 223 тисячі звернень громадян та повідомлень про правопорушення. З них майже 53 тисячі внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань та  складено 3, 7 тис адмінпротоколів.

Такі цифри оприлюднив в.о. начальника ГУ Національної поліції у Львівській області Дмитро Загарія, інформуючи про  стан забезпечення громадського порядку на території Львівської області  під час наради у Львівській ОДА, пише прес-служба ЛОДА.

Дмитро Загарія зазначив, що переважну більшість складають злочини майнової спрямованості. Кількість майнових злочинів зросла у порівнянні з минулим роком майже на 10%.

"В основному це шахрайство, пограбування, крадіжки, у тому числі з квартир та автотранспортних засобів, а також кишенькові крадіжки. Більше цього року скоєно розбійних нападів. Також  почастішали випадки кібершахрайств, - розповів Дмитро Загарія. - Кількість даних злочинів зростає через зубожіння населення, безробіття, недостатню профілактичну роботу у навчальних закладах. Окрім цього, однією з причин є негативний вплив телебачення та інтернету, де часто  можна побачити сцени насильства".

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: