Нічні автобуси працюватимуть у Львові і в наступному році

Як розповів начальник управління транспорту та зв’язку ЛМР Віктор Щир, нічний громадський транспорт працюватиме у Львові і в наступному році.

«Нічні автобуси у місті працюватимуть. Залишається тих же 7 нічних маршрутів, ми нічого не змінюємо. Також ми готуємо проект рішення виконавчого комітету про затвердження цих нічних маршрутів, а далі оголошуватимемо конкурс на їх обслуговування. Це така процедура. До рішення конкурсного комітету наказом директора департаменту житлового господарства та інфраструктури функції обслуговувати нічні маршрути ми надамо нашому комунальному підприємству», - розповів Віктор Щир.

Нагадаємо, нічні маршрути у тестовому режимі запрацювали у Львові 1 липня цього року. Діє 7 маршрутів, які з’єднують центральну частину міста та залізничний вокзал зі спальними районами. Вартість проїзду складає 8 грн. Найпопулярніший маршрут - №4Н, який сполучає залізничний з пр.Червоної Калини. Щоденно автобуси обслуговують в середньому 300-350 пасажирів. За 5 місяців роботи нічними автобусами скористалось близько 45 тис.осіб.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: