Волонтери запрошують на благодійний Різдвяний вечір

У суботу, 9 січня 2016 року, у Гарнізонному храмі святих апостолів Петра і Павла відбудеться благодійний "Різдвяний вечір по-волонтерськи". Цей захід організовують задля підтримки українських воїнів на передовій. Про це повідомила українська співачка, волонтер Софія Федина.

За її словами, волонтерська спільнота Львова та Гарнізонний храм Петра і Павла запрошують громаду міста долучитися до благодійного дійства, наповненого радістю Різдва, активністю волонтерів, силою молитви і віри, безстрашністю наших захисників та єдністю у пориві допомогти.

"Запрошення на святковий різдвяний вечір можна отримати за благодійний внесок від 200 гривень. За кожне більше будемо дуже дякувати, - розповіла Софія Федина. - Захід організовується зусиллями людей доброї волі, повністю на доброчинних засадах, і тому 100% збірки буде спрямовано на закупівлю необхідних на передовій речей. Поспішайте отримати запрошення,  оскільки є тільки 250 місць".

До слова, найкращі колядки даруватимуть співачка Софія Федина, бандурист Іван Шміло, квінтет Гарнізонного храму святих апостолів Петра і Павла, вокально-хореографічний ансамбль "Сонечко", а також на гостей чекатимуть сюрпризи і приємні несподіванки. Отримати запрошення можна в інформаційному центрі  Гарнізонного храму.

Розпочнеться вечір о 19:30 у Гарнізонному храмі Петра і Павла (вулиця Театральна, 11).

З питань придбання запрошень та оргпитань можна звертатись зе телефонами: 093 02 41 967, 050 98 97 440.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: