У Шевченківському гаю на Різдво відбудеться конкурс господинь «Смачненький пампушок»

Усіх охочих, які мають «фірмовий» рецепт власного різдвяного пампушка, запрошують до участі у конкурсі «Смачненький пампушок». Захід відбудеться 7 та 8 січня в рамках Свята «Різдво в Гаю» у Шевченківському гаю. Переможці конкурсу отримають хлібопічки від партнера свята ТМ «Львівські дріжджі». Про це повідомила прес-служба ЛМР.

«У всіх родинах готуються до Святої вечері, а пампухи є однією із обов'язкових страв на святковому столі. Пропонуємо господиням поділитись частинкою святкувань та долучитись до Свята, взявши участь у конкурсі. Кожного року з’являється все більша кількість учасниць, які демонструють власні кулінарні таланти та дивують своїми незвичними, смачними пампушками і новими рецептами», - зазначають організатори.

Щоб взяти участь у Конкурсі, потрібно заповнити реєстраційну форму, прийти на Свято 7 чи 8 січня, розказати про традиції святкування Різдва у своїй родині та почастувати своїми пампушками журі конкурсу. Деталі за телефоном: (032) 235 77 88.

Учасники конкурсу частуватимуть журі та гостей свята пампушками, спеченими за власним рецептом. А переможець конкурсу отримає в подарунок хлібопічку від партнера свята ТМ «Львівські дріжджі».

Окрім конкурсу, на головній сцені Свята виступатимуть автентичні гурти, відбудуться народні забави, конкурси на Найкращий вертеп, Наймилішого ангела та Найкапоснішого чортика, а також усі охочі зможуть долучитись до спільної коляди.

Протягом трьох святкових днів усі охочі зможуть навчитися створювати різдвяні дідухи, павуки та ангелів із соломи, відвідати свічкові майстер-класи від Львівської свічкової мануфактури та майстер-класи з гончарства, потрапити на вечерю до гостинних господаря та господині, почути про давні звичаї святкування Різдва та приготування традиційних різдвяних страв.

Організатори: компанія «Дік-Арт», Музей народної архітектури та побуту «Шевченківський гай».

Офіційний партнер свята: ТМ «Львівські дріжджі».

Святковий партнер: Львівська Свічкова мануфактура.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: