У Турківській лікарні відкрили відділення гемодіалізу

У Турківській комунальній центральній районній лікарні відкрили анестезіологічне відділення з ліжками для інтенсивної терапії та з застосуванням апарату штучної нирки.

Головний лікар Турківської КЦРЛ Михайло Макарик розповів, що у відділенні працюватимуть кваліфіковані фахівці, які обслуговуватимуть хворих з нирковою недостатністю Турківського району. "Відтепер їм не доведеться їздити на процедуру у Львівську обласну клінічну лікарню, - зазначив Михайло Макарик. - У нашій зоні обслуговування зареєстровано 32 хворих з нирковою недостатністю, на даний час 8 із них матимуть змогу лікуватися на місці", повідомила прес-служба ЛОДА.

У відділенні гемодіалізу у Турківській КЦРЛ встановили 2 сучасні машини італійської фірми. Якщо більша кількість хворих виявить бажання лікуватися у Турківській ЦРЛ, то є можливість доставити ще 2 машини гемодіалізу.

Нагадаємо, що 4 червня 2015 року у Новояворівську відкрили відділення, у якому  можуть пройти лікування хворі із нирковою недостатністю із Яворівського та Мостиського районів. Таких на сьогодні є 24 особи.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: