На час холодів у Львові діє Пункт денного обігріву бездомних

У зв’язку із різким похолоданням, актуальним постало питання забезпечення якісними соціальними послугами львівських безхатченків. Так, вже кілька років у Львові функціонує Центр обліку та нічного перебування бездомних, який є бюджетною установою управління соціального захисту Львівської міської ради. На сьогодні в приміщенні Центру діє Пункт денного обігріву бездомних. Окрім цього, ще один пункт обігріву розміщено в центральні частині міста у приміщенні ЛКП "Княже місто" (вул.Тиха, 5).

Людина, яка не має де жити, може прийти в Центр обліку та нічного перебування бездомних (вул. Кирилівська, 3а) переночувати та отримати теплий чай. Зазвичай бездомні не залишаються у Центрі обліку на день. Враховуючи це, працівники центру вжили заходів, щоб забезпечити можливість перебування в теплі безхатченків також впродовж дня.

«Пункт денного обігріву бездомних городян розміщено в приміщенні Центру обліку і нічного перебування бездомних на вул. Кирилівській, 3а, ІІ поверх. З настанням холодів безхатченки можуть безперешкодно тут зігрітись. Окрім обігріву вони мають можливість попити чай, а також проконсультуватись з соцпрацівником Центру. Окрім цього ще один пункт, де можна погрітись у холоди, розташований в центральній частині міста - в приміщені ЛКП "Княже місто", що на вул.Тихій, 5.Тут пункт обігріву відкривається із зниженням температури нижче 10 градусів морозу. Щодня тут працює двоє працівників Центру. В середньому за період роботи з 31 грудня 2015 року до 3 січня 2016 року щоденно послугами пункту обігріву скористалось близько 50 осіб», - наголосив в.о управління соціального захисту Ігор Кобрин.

Нагадаємо, Центр обліку та нічного перебування бездомних громадян надає різні види соціальних послуг громадянам, які опинились на «вулиці», зокрема: веде первинний облік бездомних громадян, видає посвідчення про взяття на облік і тимчасову прописку, сприяє реєстрації переважного місцезнаходження, здійснює соціальне патрулювання, надає інформаційні, правові та консультаційні послуги, сприяє у відновленні документів, майнових і житлових прав.

Контакти Центру обліку та нічного перебування бездомних: вул. Кирилівська, 3А, тел.: 2331479, 2331049.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: