Мешканці Львівщини назвали найбільш проблемні питання: ремонт шкіл, бібліотек, доріг

Упродовж листопада-грудня 2015 року голови районних державних адміністрацій зустрілися із мешканцями Львівщини у 266 населених пунктах області. Про це розповіла керівник апарату Львівської облдержадміністрації Маріанна Вільшинська під час наради у понеділок, 4 січня, повідомила прес-служба ЛОДА.

"Керівники районів провели за цей час в середньому по 15-16 зустрічей з мешканцями сіл, - зазначила Маріанна Вільшинська. - Найчастіше люди піднімали питання  ремонту об’єктів соціальної сфери на селі: 40% від загальної кількості. Зокрема, йшлося про ремонт ФАПів, заміну вікон, даху, електропроводки, опалення, підлоги в народних домах, бібліотеках, садочках та інших об’єктах. Ще 30% мешканців порушували проблему ремонту доріг. Пасажирські перевезення та освітлення населених пунктів становили по 10% від всіх озвучених проблемних питань".

Найбільше зустрічей провели голови Жидачівської та Сколівської райдержадміністрацій, 22 та 19 відповідно.

Своєю чергою, голова Львівської ОДА Олег Синютка доручив керівникам профільних департаментів вивчити проблемні питання, які озвучили мешканці Львівщини, і в найкоротші терміни вирішити їх.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: