У Трускавці вдруге не дали виступити комік-дуету «Кролики»

Запланований на 4 січня у Трускавці концерт гумористів Володимира Данильця та Володимира Мойсєєнка «Кролики» скасували після закликів місцевих активістів бойкотувати виступ проросійських артистів. Активістів підтримав і міський голова Трускавця Андрій Кульчинський, повідомляє кореспондент Дивись.Інфо.

«Кожна людина, рано чи пізно, стає перед вибором: піти легким шляхом, чи правильним. Слабкі духом обирають легкий шлях, шлях комфорту і достатку. Сильні – йдуть своїм обраним шляхом, яким тяжким він би не був. Сьогодні такий вибір постав і перед представниками мистецтва: акторами і музикантами, телевізійниками і художниками… Одні з них, як то громадяни Росії Армен Джигарханян, Олег Басілашвілі чи Лія Ахеджакова, не побоялись підтримати Україну, живучи в Російській Федерації. Інші, такі як громадяни України Володимир Данилець та Володимир Мойсеєнко, відомі також як дует «Кролики», дозволяють собі насміхатись над власною Країною під час виступів на телеканалах ворога... Тому в нелегкий для України час я солідарний з активістами та мешканцями міста, які не бажають виступу дуету в Трускавці» - повідомив міський голова Трускавця Андрій Кульчицький на своїй сторінці у Фейсбуці.

Причиною такого ставлення до гумористів стали відеоролики, поширені в Інтернеті. В одному з них артисти насміхаються з української мови, в іншому – на святковому "вогнику" в Москві українські зірки аплодують пісні про санкції Євросоюзу проти Росії.

Нагадаємо, що це не вперше у Трускавці бойкотують комік-дует «Кролики». В січні минулого року через проросійські настрої артистів активісти також домоглися скасування концерту.

https://youtu.be/t50T5gUp2bc

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: