Навчальні заклади Львівщини запрошують взяти участь у конкурсі на кращий веб-сайт

Інтернет Асоціація України за підтримки Міністерства освіти і науки України проводить VІ всеукраїнський конкурс на кращий веб-сайт закладу освіти. Найкращий сайт визначатимуть у наступних номінаціях: веб-сайти сільських, міських шкіл, веб-сайти дошкільних та позашкільних закладів, а також навчальних закладів професійно-технічної освіти. Про це Дивись Інфо повідомила прес-служба ЛОДА.

"Метою конкурсу є поширення інформаційних технологій у навчальний процес, - розповіла директор департаменту освіти і науки Львівської обласної державної адміністрації Олександра Небожук. - А це забезпечить новими зручними інструментами взаємодії учннів, батьків, вчителів та адміністрації навчальних закладів".

За словами Олександри Небожук, головними критеріями для оцінювання є змістовне наповнення веб-сайтів, зручність їх використання, забезпечення можливості участі всіх учасників навчального процесу у діяльності закладів освіти, послуги, що надаються на сайтах. Кожний сайт оцінюється за показниками в категоріях: контент, зручність, динаміка, дизайн та технічні показники.

Додатково веб-сайти оцінюються в номінації "Вебометричний рейтинг".

Для участі у конкурсі необхідно на електронну адресу [email protected] подати заявку та анкету. Прийом заявок триватиме до 15 лютого 2016 року.

Більш детальну інформацію щодо конкурсу можна знайти за посиланням: http://www.inau.org.ua/projects.phtml.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: