Львівські флорболісти здобувають перемоги на міжнародному турнірі «StorvretaCuppen» у Швеції

Підходить до завершення щорічний міжнародний флорбольний турнір «StorvretaCuppen». Цей чемпіонат традиційно проходить у швецькому місті Уппсала і приймає близько десяти тисяч учасників. Гравці львівського флорбольного клубу «Лемберг» борються за перемоги у матчах. Про це повідомила прес-служба облради.

«Для нас це особлива честь представляти нашу країну на змаганнях такого масштабу. Це без перебільшення – світовий рівень. І наші юні спортсмени стараються з усіх сил. Звичайно, в Україні флорбол за ті декілька років, що він існує тут, поставити на рівень із, приміром, швецьким флорболом – нереально. Але все приходить з часом. Деякі матчі ми програємо, але ті, у яких перемагаємо, додають наснаги і запалу. Сподіваємось у найближчі роки вийти на новий якісний рівень флорболу в Україні», - розповів Роман Лозинський, директор львівського флорбольного клубу «Лембегр».

Загалом на змаганнях «StorvretaCuppen» Україну представляють шість клубів: «Лемберг», «Скіф», «Янтар», «Шторм», «Вікторія», «Надія». Сто заповзятих флорболістів з різних областей подолали нелегкий шлях протягом року, у важких тренуваннях та вибороли своє місце у складі команд, які представляють Україну в Уппсалі.

«Я у захваті. Те, що можу бути тут і спостерігати за крутими командами, переймати в них досвід, і ще й самому виходити на поле – для мене щось нереальне. Хочеться при поверненні додому не випускати клюшки з рук весь рік. Щоб з наступного швецького турніру привезти перемогу», - розповідає чотирнадцятирічний Данило, гравець «Лембергу».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: