Львівська облрада оголошує збір матеріалів для здобуття премії імені Степана Бандери у 2016 році

1 січня розпочався збір матеріалів для участі у конкурсі на здобуття Обласної премії імені Героя України Степана Бандери, що триватиме до 31 серпня.Про це Дивись Інфо повідомила прес-служба облради.

Премію обласної ради призначають у галузі національного державотворення. Відтак, вона передбачає три номінації: громадська, політична, науково-навчальна національна державотворча діяльність. Нею відзначають громадських і політичних діячів, державницькі та громадські інституції, науковців за вагомий внесок у розбудову національної української держави, доленосні громадсько-політичні рішення та науково-теоретичні напрацювання у царині державотворення.

Здобувача премії висувають громадські, політичні та наукові інституції з обов’язковими рекомендаціями (в довільній формі) щонайменше трьох авторитетних громадських, політичних та наукових діячів.

Матеріали – як здобутки за останні три роки – на здобуття премії приймають на адресу Львівської обласної ради ( постійна комісія з питань освіти і науки, вул. Винниченка, 18, м. Львів, 79008) від 1 січня до 31 серпня.

Подані матеріали щороку, у вересні, розглядає журі з присудження Обласної премії імені Героя України Степана Бандери і визначає переможців шляхом таємного голосування.

Премією нагороджують щорічно до дня уродин Степана Бандери – 1 січня. Грошова винагорода кожного з лауреатів становить 20 тис грн.

Нагадаємо, що Львівська обласна рада заснувала Обласну премію імені Героя України Степана Бандери у 2012 році.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: