На Львівщині очікується ожеледь

Департамент з питань цивільного захисту Львівської облдержадміністрації попереджає мешканців області про погіршення погодних умов та закликає водіїв і пішоходів подбати про свою особисту безпеку. На цьому наголосив директор департаменту з питань цивільного захисту облдержадміністрації Андрій Умрихін.

Андрій Умрихін повідомив, що за інформацією Львівського регіонального центру з гідрометеорології 11 січня поточного року Львівська область перебуватиме під впливом циклону з центром над Великобританією. Очікується, що територією області пройдуть теплі фронти. Передбачаються дощі, вночі подекуди з мокрим снігом. У зв’язку з перепадом температур повітря від мінусових до плюсових можлива ожеледь, а також подекуди налипання мокрого снігу на лініях електропередач та деревах. На автомобільних дорогах зберігатиметься ожеледиця. Вітер в основному південного напрямку.

Протягом 12 січня поточного року утримається нестійка погода. Пройдуть дощі, вдень з переходом в мокрий сніг. У зв’язку з надходженням холодних повітряних мас з півночі очікується нетривале зниження температури повітря, повідомляє прес-служба ЛОДА.

"Вночі очікується ожеледиця та обледеніння. Закликаємо бути обережними на автошляхах, за можливості, обмежити користування власним автотранспортом", - підсумував Андрій Умрихін.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: