Руслана розповіла про різдвяно-новорічні свята

Різдвяно-новорічні свята співачка та громадський діяч Руслани Лижичко провела в колі родини та найближчих друзів. Про це Дивись Інфо повідомила прес-служба Руслани.

Новий рік співачка зустріла вдома з мамою та чоловіком. Руслана традиційно частувала сім’ю хлібом, який власноруч спекла до святкування Нового року та Різдва.

Однак, навіть в святкові дні співачка не переставала працювати над новим альбомом, котрий планує представити публіці навесні. Між записом альбому для того, щоб тримати тіло в тонусі, Руслана в 20-градусний мороз обтирається снігом: «Це мій стиль життя. Я роблю це кожної зими. Заради нашого здоров’я і сили я буду обтиратися снігом щодня до кінця зими! Таким чином я готуюся до виходу мого нового альбому і нових навантажень».

Новорічні свята в родині Руслани багаті на приємні події. Окрім Різдва родина співачки 7 січня святкувала День Народження мами Руслани: «У тому, що Мама народилася на Різдво, я вбачаю особливий знак і для неї, і для мене. Важко підібрати слова для привітання. Наші з нею стосунки – унікальні. Наш з нею зв’язок – унікальний. Наша з нею взаємна любов – унікальна. Мати саме таку Маму – це мабуть щось, подароване мені згори. Я хочу подякувати Богові саме за таку Маму. Саме Мама дала мені основні орієнтири в житті. Вона розповіла мені, що таке Добро, а що таке Зло, що таке Світло, а що таке Темрява».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: