У музеї "Личаківський цвинтар" збільшили вартість туристичних послуг

Сьогодні, 13 січня, виконавчий комітет затвердив зміни про надання туристичних послуг у музеї «Личаківський цвинтар». Мова йде про затвердження цін на послуги ЛКП "Музей "Личаківський цвинтар" та україномовну друковану продукцію, яку реалізує підприємство. Про це повідомили Дивись.Інфо прес-служба ЛМР.

«Зміни про підняття цін стосуються виключно туристичних послуг. Збільшення вартості квитка для дорослого з 20 до 25 грн., дитячого і студентського з 10 до 15 грн. і для дітей молодших 12 років, але не менше шкільного віку, з 5 до 10 грн. Також пропонується підняти ціну на надання історичної інформації. Тобто, виключно екскурсійне обслуговування. Для груп до 10 осіб - з 80 до 100 грн і для групи більше 10 осіб - зі 120 до 150 грн. А також на послуги для екскурсії на електромобілі зі 150 до 200 грн. І остання позиція - зміни про буклет, це з 10 до 15 грн.

Велика частка доходу, музей перебуває на самофінансуванні і 50 відсотків загального доходу – це від туристичної діяльності. Тому  практично більша частина тих коштів буде запланована на проведення додаткового благоустрою», - розповів Михайло Нагай, директор ЛКП «Музей «Личаківський цвинтар».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: