Завтра відбудеться урочисте відкриття Першого міжнародного фестивалю лялькових вертепів "Різдвяні лялькові історії"

 14 січня, у четвер, о 17.30 год. на вул. Л. Курбаса відбудеться урочисте відкриття Першого міжнародного фестивалю лялькових вертепів «Різдвяні лялькові історії». Про це повідомили Дивись.Інфо прес-служба ЛМР.

«Дійство розпочнеться зі світлового проекційного шоу на фасаді театру ім. Лесі Курбаса (вул. Л.Курбаса,3) від медіамитця Альберта Врубеля. Після 3Д-мапінгу актори львівських театрів «І люди, і ляльки», ім. Лесі Українки та гурт «КурбАси» співатимуть колядки на балконі будівлі театру. Завершиться відкриття Першого міжнародного фестивалю лялькових вертепів «Різдвяні лялькові історії» святковою виставою «Волоцюги» від театру естрадних мініатюр «І люди, і ляльки», який є ініціатором проекту»,  - розповіла Ірина Шимон, представник управління культури ЛМР.

Нагадаємо, що фестиваль триватиме упродовж 15-17 січня у театрах Львова. Окрім постановок львівських театрів, до міста завітають лялькові вертепи з Рівного, Черкас, Хмельницького, Києва, Івано-Франківська, Вільнюса (Литва) та польського міста Торунь.

Детальна програма на сайті театру «І люди, і ляльки» за посиланням http://www.puppet.lviv.ua/.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: