До Дня Соборності України закликають взяти участь у флеш-мобі «Україна Єдина»

До Дня Соборності України, 22 сiчня, Світовий Конґрес Українських Молодіжних Організацій (СКУМО) та ВМГО «Батьківщина молода» запрошують взяти участь у флеш-мобі «Україна Єдина». Учасником флеш-мобу може стати кожен, хто підтримує Україну та проживає в будь-якiй частині світу. 22 січня 2016 р. на Софійській площі Києва патріотична молодь презентуватиме громадськості роздруковані фото учасників флеш-мобу з різних країн світу та міст України.

Як долучитись до флеш-мобу:

1) Роздрукувати або намалювати постер формату А4 з гаслом акції українською («Україна Єдина») чи англійською («UnitedUkraine»). Завантажити постери в гарній якості можна за посиланнями: www.dropbox.com/s/on75tdn6vmyvquw/United%20Ukraine%20-%20UKR.jpg?dl=0, www.dropbox.com/s/yxv8en3gf1nxmeg/United%20Ukraine%20-%20ENG.jpg?dl=0.

2) Зробити фото або селфі з постером. Фото має бути горизонтальним, і на ньому має бути одна людина.

3) Надіслати фото в гарній якості (для друку) на електронну пошту [email protected] або [email protected]. Матеріали приймаються до 21 січня.

Крім надсилання фотографій, також просять опублікувати фотографію на офіційній сторінці флеш-мобу www.facebook.com/events/173320139693993/, а також на своїх сторінках в соцмережах, обов’язково вказавши хештег #UnitedUkraine, країну та місто, де зроблено фото. Наприклад: Київ, Україна #UnitedUkraine, або Paris, France #UnitedUkraine.

22 січня 2016 р. на Софійській площі у Києві будуть презентовані фото з учасниками флеш-мобу з різних країн світу та міст України.

Першим до флеш-мобу долучився Предстоятель УПЦ КП, Патріарх Київський і всієї Руси-України Філарет.

Нагадаємо, 22 січня 1919 р. у Києві було проголошено Акт злуки, яким об’єднано Українську Народну Республіку та Західно-Українську Народну Республіку.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: