Львівські митники вилучили лікарські засоби, які обмежені для переміщення через кордон

Працівники Львівської митниці ДФС затримали «уколи краси», обмежені для переміщення через митний кордон України. Про це повідомляє управління комунікацій ГУ ДФС у Львівській області, інформує Дивись.Інфо.

Сьогодні, 14 січня, в зону митного контролю смугою руху «зелений коридор» пункту пропуску «Шегині – Медика» заїхав автомобіль під керуванням громадянки України, що прямувала з Республіки Польщі.

Під час візуального огляду автомобіля у працівника митниці виникла підозра про наявність у ньому товарів, що підлягають митному оформленню.

Транспортний засіб було виведено у місце для поглибленого огляду. Там, в багажному відділенні, було виявлено товар, який відповідно до ст. 374 МК України перевищує неоподатковувану норму переміщення через митний кордон України, а саме: 180 упаковок лікарських засобів, кожна з яких містить ампули гелю на основі гіалуронової кислоти. Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 23 травня 2012 № 458, переміщення таких товарів для через митний кордон України обмежено.

Отже, громадянка порушила встановлений порядок проходження митного контролю в зоні спрощеного митного контролю.

За цим фактом складено протокол про порушення митних правил за ознаками ст. 471 МК України.

Товар вилучено.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: