Львів’яни можуть на 6 тижнів прийняти іноземних волонтерів

Впродовж 25 січня – 6 березня у львів’ян буде цікава можливість стати приймаючою сім'єю для іноземного волонтера. HOST FAMILY (Приймаюча сім'я) – це програма для українських сімей, які добровільно без матеріальної винагороди беруть на себе роль нових батьків, братів і сестер для іноземних студентів, які приїжджають до нашого міста, у рамках реалізації міжнародної програми стажувань AIESEC. Про це повідомила прес-служба ЛМР.

«Ставши приймаючою сім’єю, ви зможете не тільки мати можливість спілкуватися англійською мовою весь час, а й знайти нового друга, дізнатися більше про його культуру та звичаї, брати участь в соціальних проектах AIESEC в Україні разом з волонтерами», - зазначають організатори.

Вікторія, яка влітку прийняла стажера з Єгипту до себе додому, ділиться враженнями: «Це був чудовий час та емоції, яких не передати. Спочатку мені було важко із спілкуванням, але з часом я й сама не помітила, як почала вільно розмовляти».

«Перші три дні ви обидва намагаєтесь звикнути один до одного, пізнати один одного, пристосуватись. А вже на 2 тиждень ти розумієш, що це не просто співжитель та друг – ти маєш нового члена сім’ї, - ділиться спогадами Соломія. - Найкращий спосіб розширити кругозір і пізнати чиюсь культуру, не виходячи з дому – сидіти за чашкою чаю з інтерном».

Для того, щоб стати приймаючою сім’єю, потрібно звернутись до представника AIESEC: Соломія Гримак, тел. +38 063 652 56 24.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: