Студенти та випускники ЛНАМ представлять свої найкращі роботи

У середу, 20 січня, о 15:00 год у Галереї Львівської національної академії мистецтв відбудеться відкриття ретроспективної виставки кращих студентських робіт кафедри сакрального мистецтва ЛНАМ. Ця подія приурочена до 20-ї ювілейної річниці від заснування кафедри. Повідомляє Дивись.Інфо.

Метою заходу є представлення для широкого загалу творів сучасного сакрального мистецтва, що ретранслюють глибокі художні образи східнохристиянської традиції. Така подія є непересічною для мистецького життя Львова, оскільки більшість творів експонуватимуться вперше після тривалого зберігання у фондах кафедри.  Репрезентований на виставці іконопис, що втілює давні традиції українського сакрального мистецтва, виконаний студентами під керівництвом видатних педагогів кафедри. Різні за манерою, формами, технікою виконання, роботи демонструють широкий діапазон творчих рішень та мистецьких експериментів у сфері сакрального мистецтва.

На відкритті заплановано презентацію каталогу ікон «Оновлення традицій», виступ студентського вертепу та показ фільму про кафедру.

Учасниками виставки є студенти та випускники кафедри сакрального мистецтва ЛНАМ.

Захід відбудеться у Львівській галереї, що на вул. Кубійовича, 38 (подвір’я лабораторного корпусу).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: