У центрі Львова освятили воду

Голова Львівської обласної ради Олександр Ганущин взяв Участь у міському Йорданському водосвятті.

Сьогодні, 19 січня, в день свята Богоявлення Господнього, на площі Ринок у Львові о 14.00 год. розпочався чин загальноміського освячення води за участю духовенства різних християнських конфесій міста. Цього року традиційне загальноміське освячення води очолив предстоятель Української автокефальної православної церкви, Митрополит Київський і всієї України, блаженніший Макарій.

Після освячення води до чисельної львівської громади звернулися керівники міста і області. Зокрема, голова обласної ради Олександр Ганущин побажав усій громаді Львівщини миру і злагоди та поросив молитися за вояків на фронті.

Традиційно у Львові освячення води звершується за участю представників Української Греко-Католицької Церкви, Української Православної Церкви Київського Патріархату, Української Автокефальної Православної Церкви, Української Православної Церкви, Вірменської Апостольської Церкви та Римо-Католицької Церкви.

Минулого року загальноміське освячення води очолював Висикопреосвященний владика Димитрій, Митрополит Львівський і Сокальський Української Православної Церкви Київського Патріархату.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: