"ОККО" у Львові відкрила першу заправку виключно для автомобілів, які заправляють газом

Мережа «ОККО» відкрила першу у своїй структурі автономну газозаправну станцію (АГЗС), яка буде реалізувати тільки скраплений газ. Вона запрацювала у Львові по вул. Стрийська, 330-Б, повідомляє прес-служба компанії, інформує Дивись.Інфо.

До кінця місяця ще дві станції такого формату почнуть роботу в Тернополі та Кіровограді.

«Досі усі газові модулі в мережі «ОККО» працювали у складі багатофункціональних автозаправних комплексів. Але в останні роки ми спостерігаємо стабільний ріст попиту на скраплений газ, особливо він активізувався у 2015 році. Тож у компанії виникла ідея побудувати у великих містах заправки суто для автомобілістів, які заправляються газом. Це створить додаткові зручності нашим клієнтам і допоможе розвантажити традиційні АЗК», - пояснив керівник департаменту розвитку компанії Назар Турхан.

Якщо нові газозаправні станції виправдають очікування, то мережа відкриє у 2016 році ще 10 подібних заправок. За словами Назара Турхана, такі АГЗС облаштовуватимуться на ділянках, які уже є в земельному банку компанії, і за типовим проектом, що дає змогу оптимізувати фінансові та часові інвестиції. Запуск однієї такої АГЗС обходиться приблизно у $150 тис.

На заправці встановлюють двосторонню паливну колонку, завдяки чому тут одночасно можуть заправлятися два авто.

За оцінками експертів ринку, у 2015 році споживання скрапленого газу в автотранспорті України досягло 1 мільйона тонн, що приблизно на 15% більше, ніж за попередній рік.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: