Минулоріч Львівщину з офіційним візитом відвідали 90 іноземних делегацій

У минулому році на Львівщину з офіційними візитами завітали 90 делегацій з іноземних країн. Для порівняння таких зустрічей у 2014-му було лише 56.

Про це у середу, 20 січня, повідомила директор департаменту міжнародного співробітництва та туризму Львівської облдержадміністрації Тетяна Шепіленко, звітуючи про результати роботи, повідомляє прес-служба ЛОДА.

"Це свідчить про значну цікавість міжнародної спільноти до Львівщини, - підкреслила Тетяна Шепіленко. - Такий інтерес, зокрема, зумовлений сприятливим інвестиційним кліматом, а також зручними умовами для здійснення господарської діяльності у регіоні".

Найбільше зустрічей із керівництвом Львівської ОДА відбулось з представниками країн Європи (близько 54%), значно менше – з представниками Азійських держав та міжнародних організацій (13% та 16 % відповідно), а також Північної та Південної Америки (8%). В основному іноземних партнерів цікавили економічні питання, серед яких залучення інвестицій та підтримка бізнесу, суспільно-політичні, культурна та туристична сфери.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: