Шахтарі "захопили" Львівську ОДА

Сьогодні, 21 січня, шахтарі ДП «Львіввугілля» почали пікет Львівської облдержаміністрації, вимагаючи виплати заборгованостей із заробітної платні за листопад та грудень 2015 року, повідомляє кореспондент Дивись.Інфо.

Близько 200 гірників приїхали до Львова, аби блокувати ОДА. Разом із ними до облдержадміністрації прибув народний депутат Володимир Парасюк.

Працівники шахт вимагали виплати заборгованостей із зарплатні за листопад та грудень і зустрічі з головою ЛОДА Олегом Синюткою.

Перший заступник голови Львівської ОДА Ростислав Замлинський повідомив, що зарплата за листопад буде виплачена сьогодні до кінця дня.

«Гроші надійшли на рахунки Казначейства, уже у четвер, 21 січня, вони надійдуть на картки працівників вугільної галузі Львівщини», - сказав Ростислав Замлинський.

Працівник шахти «Степова» Руслан Слободян Руслан Слободян наголосив, що йому держава заборгувала 13 тис. грн. Це зарплата за два останні місяці 2015 року. Загальна сума боргу перед шахтарями ДП «Львіввугілля» йому не відома.

Шахтарі наголосили, що планують залишитись під ОДА на ніч. Скільки триватиме акція протесту, наразі невідомо.

20 січня в ЛОДА повідомили, що Кабмін виділив кошти на зарплату гірникам ДП «Львіввугілля». Уже в четвер, 21 січня, кошти мають надійти на картки шахтарів.

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=447665258757435&id=100005418945629

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: