Мер Львова долучився до «Живого ланцюга Соборності» в Києві

Міський голова Львова Андрій Садовий сьогодні долучився до акції «Живий ланцюг Соборності», що відбулась в Києві на мосту Патона з нагоди Дня Соборності України. Про це Дивись Інфо повідомила прес-служба облради.

«Сьогодні, у День Соборності України, на мості Патона зібралось багато вільних людей, які прагнуть жити у вільній державі, які бережуть пам’ять про історію своєї нації, про тих Героїв, які будували країну, які зараз захищають її на всіх фронтах. Ми повинні усвідомлювати, що незалежність не дається раз на все життя. За неї треба боротись кожного дня, важкою працею», - зазначив міський голова Львова Андрій Садовий.

Нагадаємо, у Києві міський голова Львова Андрій Садовий бере участь у заходах Асоціації міст України.

Організатори акції «Живий ланцюг Соборності» - Братство козацького бойового звичаю «Спас». Акція відбувається вже дев'ятий рік поспіль.

Нагадаємо, 22 січня 1918 р. Центральна Рада своїм Четвертим універсалом проголосила Українську Народну Республіку самостійною, незалежною, вільною державою українського народу. А 22 січня 1919 р. відбулося об'єднання УНР і Західно-Української Народної Республіки (ЗУНР).

1 2 3 4

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: