У Львові затримали заступника директора Житомирського бронетанкового заводу

Про це на своїй сторінці у "Фейсбуці" головний військовий прокурор України Анатолій Матіос

"Сьогодні Шевченківський районний суд Львова задовольнив клопотання військової прокуратури Західного регіону та арештував чергового корупціонера - заступника директора Житомирського бронетанкового заводу Л., який у змові із керівником приватного підприємства С., заволоділи коштами державного оборонного замовлення у сумі понад 23 млн. грн., виділеними з державного бюджету для ремонту бронетанкової техніки для потреб АТО", - повідомив Матіос.

"При цьому суддя Шевченківського районного суду міста Львова, відповідно до чинного КПК України, з урахуванням ризиків та цинічності способу розкрадання коштів, визначив для арештованих розкрадачів заставу у розмірі 30 млн. грн. та 25 млн. грн. відповідно. Указані особи підозрюються у вчиненні злочину, передбаченого ч.5 ст.191 КК України, санкція якої передбачає покарання до 12 років позбавлення волі з конфіскацією всього наявного власного майна", - додав військовий прокурор.

Він уточнив, що розкрадачів затримали працівники військової прокуратури разом зі співробітниками управління захисту економіки Нацполіції у Львівській області.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: