У 1406-ти населених пунктах Львівщини уклали договори про централізований вивіз ТПВ

На початку 2015 року централізовано вивозили тверді побутові відходи із 889 населених пунктів області. Упродовж минулого року додатково вдалося укласти договори про централізований вивіз ТПВ ще із 517-ма населеними пунктами області. 

Про це повідомив керівник департаменту екології та природних ресурсів Львівської обласної державної адміністрації Руслан Гречаник у п’ятницю, 22 січня, під час звіту про виконану роботу у 2015 році.

"Загалом на сьогодні договори про централізований вивіз сміття уклали у 1406 населених пунктах області",- повідомив Руслан Гречаник.

За його словами, повністю охоплені централізованим вивозом твердих побутових відходів Городоцький, Жидачівський, Кам’янка-Бузький, Перемишлянський та Стрийський райони.

Окрім цього, Руслан Гречаник повідомив, що у 2015 році завершено роботи із подальшим введенням в експлуатацію семи об’єктів з будівництва каналізаційних мереж та очисних споруд: у містах Мостиська, Дрогобич, Новий Розділ, Новояворівськ, а також у селах Муроване, що у Пустомитівському районі, Київець, що на Миколаївщині та у Боринській міській лікарні Турківського району.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: