Кругляк повинен перероблятися на Львівщині, - Синютка

Голова Львівської ОДА Олег Синютка під час робочого візиту на Старосамбірщину заявив, що кругляк повинен перероблятися у Львівській області. Про це повідомляє прес-служба ЛОДА.

«Під час візиту на деревообробне підприємство у с. Тершів Старосамбірського району, яке діє з 2002 року, очільник Львівщини обговорив із його керівництвом та місцевою владою проблемні питання. Зокрема, йшлося про забезпечення підприємства деревиною, яка є на території району, проте її вкрай важко придбати, про складність конкурування із потужними підприємствами, високу вартість деревообробного обладнання та відсутність фінансових програм для підтримки малого та середнього бізнесу», – йдеться у повідомленні.

Керівник області Олег Синютка наголосив на тому, що кругляк повинен перероблятись на Львівщині. Відповідно уже на початку лютого відбудеться зустріч голови ЛОДА з представниками Асоціації деревообробників Львівщини, під час якої йтиметься про забезпечення деревиною саме невеликих лісопереробних підприємств області.

Також Олег Синютка поспілкувався із керівниками району на тему можливості продовження співфінансування з обласного бюджету ІІ етапу реконструкції центрального водопроводу в м. Старий Самбір.

Нагадаємо, що Старосамбірська міська рада у 2015 році реалізувала проект «Модернізація центрального водопроводу (І етап) за європейськими стандартами в м. Старий Самбір – економічний прорив у тарифній політиці у сфері централізованого водопостачання».

Роботи з реконструкції проводились з жовтня до грудня 2015 року. Результатом реалізації проекту стала система якісного водопостачання у місті.

Зазначимо, що на його фінансування залучили 410484 грн з місцевого бюджету та 1 550868 грн – з державного фонду регіонального розвитку.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: