У Львові створять робочу групу для протидії "дерибану" земель спорту

Спільну вимогу - створити спеціальну робочу групу для протидії розкраданню земель спорту активісти Антикорупційного руху Валентина Наливайченка та громадської організації "Держава" висунули начальникові управління молоді та спорту Львівської облдержадміністрації Юрію Майбороді, пише Дивись.Інфо.

Під час акції протесту, яка відбулася сьогодні просто в його кабінеті, протестувальники повідомили, що з огляду на загрозу рейдерського захоплення території Львівської школи вищої спортивної майстерності площею 10 га (вул. Єрошенка, 36, Куртумова гора) спортсмени та прихильними стрілецького спорту вимагають негайного розслідування цієї ситуації.

IMG_0720

За інформацією ініціаторів акції, зацікавлені особи розробили рейдерську схему. Зокрема, вже найближчим часом у буферній зоні може розпочатися будівництво житлового масиву, а це унеможливить роботу стрілецького стенду.

Начальник управління ініціативу підтримав, та пообіцяв, що робочу групу буде створено у найближчі дні, і до її складу увійдуть представники громадськості.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: