"Укрпошта" на Львівщині збудує логістичний сортувальний центр

«Укрпошта» на Львівщині збудує логістичний сортувальний центр. Новозбудований центр обслуговуватиме вісім областей Західної України та дозволить суттєво скоротити терміни пересилання кореспонденції і вантажів, зменшити витрати на перевезення пошти, оптимізувати мережу логістики в зоні обслуговування. Про це повідомляє прес-служба ЛОДА.

«Зараз у такому центрі є надзвичайна потреба. Кількість посилок, які відправляють громадяни зростає, електронна комерція сьогодні розвивається дуже швидкими темпами. «Укрпошті» не просто підлаштуватися до таких умов, адже теперішні сортувальні центри розташовані в приміщеннях, що були зведені ще на початку минулого століття. Завдяки новозбудованому центру клієнти «Укрпошти» зможуть значно швидше отримувати посилки, передплачені газети, журнали та іншу кореспонденцію», – повідомила заступник голови Львівської обласної державної адміністрації Ірина Гримак.

Ірина Гримак також підкреслила, що це буде сортувальна лінія європейського зразка, сучасна та максимально комп’ютеризована, яка також стане своєрідним центром сортування та передавання пошти для наших сусідів із Європи.

Для будівництва центру у селі Пасіки-Зубрицькі, що у Пустомитівському районі уже виділено земельну ділянку. Вартість будівництва становить кілька мільйонів євро. До речі, міжнародні фонди позитивно ставляться до даного проекту і готові надати фінансування.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: