У Львові відновлюють рейди для виявлення продажу алкоголю вночі

З лютого у Львові відновлять нічні рейди для виявлення продажу алкоголю і цілодобові рейди для виявлення продажу алкоголю неповнолітнім.

Про це сьогодні, 28 січня, під час брифінгу повідомив директор «Муніципальної дружини» Юрій Діль, пише Дивись.Інфо з посиланням на ЗІК.

«Ця проблема у нас у місті є. Ми це знаємо із соцмереж, від активістів. Відповідно ці речі потрібно зупиняти», – сказав Ю. Діль.

Він припустив, що рейди відбуватимуться не менше, ніж три рази на тиждень.

«Ми маємо можливість надавати працівників щодоби. Однак потрібно, щоб це (рейди, – ред.) погодила поліція, – зазначив Юрій Діль. – Нічні рейди будуть обов’язково відбуватися з поліцією. Думаю, будуть сформовані екіпажі, до яких входитиме представник поліції і двоє-троє здорових хлопців з «Муніципальної дружини». Звичайно, запрошуватимемо активістів і журналістів, щоб усе зафіксувати».

Директор «Муніципальної дружини» наголосив, що зафіксоване порушення передаватимуть у поліцію для притягнення винних до відповідальності.

«Думаю, ми почнемо з лютого. Листа у поліцію ми написали раніше. Знаю, що там от-от мають визначити, хто по районах буде за це відповідальний», – зазначив Юрій Діль.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: