У Львові магазин "Рошен" облили кров'ю

Як повідомляє Захід.нет, учасники "Маршу в підтримку політв’язнів", який проходить у Львові завітали до магазину "Рошен" і облили його cвинячою кров'ю.  Також біля входу повісили опудало, яке символізує Президента Петра Порошенка.

У Львові магазин Президента облили кров'ю - фото 1

Маршрут проходив повз Головне управління Національної поліції, прокуратуру та управління Служби безпеки України. Також біля входу повісили опудало, яке символізує Президента Петра Порошенка.

У Львові магазин Президента облили кров'ю - фото 2

За словами організаторів маршу, мета акції - "привернення уваги суспільства до того, що відбувається в державі по відношенню до патріотів". В акції взяли участь представники ОУН, УНА-УНСО, ДУК "Правий Сектор", С-14, батальйону "Торнадо", ВГО "Сокіл" та "Карпатська Січ". За попередніми оцінками, в акції взяло участь близько 500 людей.

У Львові магазин Президента облили кров'ю - фото 3

Учасники маршу прийшли під львівську прокуратуру та вимагали зустрічі з головним прокурором Львівської області. За словами активістів, зараз у львівському СІЗО перебуває четверо бійців батальйону ОУН, які були затримані внаслідок бійки з працівником СБУ.

У Львові магазин Президента облили кров'ю - фото 4

Роман Федик, який очолює прокуратуру Львівщини, вийшов до учасників акції та заслухав їхні вимоги. За його словами, жодних офіційних звернень стосовно справи до нього не надходило. Він пообіцяв розібратись та дати офіційну відповідь.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: