Діти учасників АТО провели «Шоколадні канікули» на фабриці «Світоч»

Працівники відділу соціальної роботи Залізничного району Львівського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, завдяки керівництву Львівської кондитерської фабрики «Світоч», 28 січня організували екскурсію для дітей учасників АТО. Про це повідомила прес-служба ЛМР.

Під час першої частини екскурсії дітям провели лекцію про історію виникнення та виготовлення перших шоколадних виробів, їхній експорт в Європу та початок розвитку перших європейських кондитерських фабрик. Особливу увагу приділили розвитку кондитерських цехів у Львові. Під час лекції діти мали можливість задавати питання, висловлювати думки та побажання щодо екскурсії, проявляли себе активно і зацікавлено. Найбільшу увагу лектор приділив правилам безпечної поведінки на виробництві та проведенню інструктажу.

Наступним етапом заходу була екскурсія виробничими цехами Львівської кондитерської фабрики «Світоч». В кожному приміщенні особлива увага приділялася безпеці дітей та дотриманню санітарно-гігієнічних норм. Діти мали можливість спостерігати за роботою конвеєрів, поетапним виробництвом різноманітних кондитерських виробів, а також частуватися ними. Позитивні емоції у дітей викликало також вручення їм солодких подарунків наприкінці екскурсії.

«Історія «Світочу» розпочалась ще у далекому 1882 році у Львові, який свого часу називали шоколадною столицею Європи. Сьогодні «Світоч» - сучасне високотехнологічне підприємство, а асортимент кондитерських виробів поширений у всій Україні і за її межами. Екскурсія на Львівську кондитерську фабрику «Світоч», проведена у рамках кампанії «Відповідальне місто», зацікавила дітей не тільки через бажання скуштувати солодощі, а й через можливість спостерігати процес виробництва», - розповів Юрій Тибінка, начальник відділу соціальної роботи ЛМЦСССДМ Залізничного району.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: