Для діток-сиріт провели благодійний захід «Веселі кеглі»

29 січня 2016 року працівники відділу соціальної роботи Франківського району Львівського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді провели благодійний захід, до якого були залучені діти, які перебувають під опікою, із числа дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.Про це повідомила прес-служба ЛМР

Метою заходу було організувати діткам корисне та цікаве проведення дозвілля. Юні гравці відвідали боулінг-клуб «Десятка» у ЦСД «Булька». Під час гри панувала родинна та весела атмосфера. Діти швидко знайшли спільну мову, поділившись на команди, активно вболівали одне за одного. Годинна гра принесла позитивні емоції, нові знайомства та хороший настрій.

До заходу було залучено 10 осіб.

«У рамках кампанії «Відповідальне місто», соціальні працівники залучають небайдужих львів’ян, соціально-відповідальних підприємців до спільної організації дозвілля дітей з кризових сімей. Захід відбувся за сприяння ЦСД «Булька», Боулінг-клубу «Десятка», видавництва «Свічадо», які залюбки зголосились зробити вимушені канікули школярів змістовними та цікавими», - розповідає Оксана Рубай, в.о. директора Львівського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: