У пенсійному фонді Львівщини скорочують посади керівників

За минулий рік усім пенсіонерам Львівської області було виплачено 13 млрд 74 млн гривень пенсійних виплат.

Про це під час прес-конференції на тему: «Зміни в пенсійному забезпеченні громадян у 2016 році», яка відбулася у Львівському прес-клубі, повідомила начальник головного управління Пенсійного фонду України у Львівській області Галина Недзельська.

За її словами, загалом в області проживає майже 708 тисяч пенсіонерів.  Середній розмір пенсії у 2015 рік виріс на 120 гривень і зараз складає 1581 грн 89 копійок.

Також вона повідомила, що в ГУ Пенсійного фонду України у Львівській області відбувається оптимізація структури. І тепер замість 28 управлінь у районах і містах залишиться тільки 21. Проте скорочуватимуть тільки керівні посади.

- Сім управлінь у нас об’єднують. Візьмемо, до прикладу, Дрогобич. У нас є управління у місті Дрогобич та у Дрогобичському районі. Зараз до нього приєднують управління у Бориславі та Трускавці. Проте скоротять дві посади керівників, шість посад заступників керівників та посади начальників відділів. Жодної посади спеціаліста, який займається прийомом громадян чи призначенням, перерахунком пенсій, скорочено не буде, - інформує Галина Недзельська.

За її словами, у Дрогобицькому кущі будуть обслуговувати 65 тисяч пенсіонерів. Для зручності пенсіонерів заплановано відкриття відділів обслуговування громадян у Моршині та Східниці, щоби їм не довелося доїжджати в Дрогобич.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: