У ресторані «Прага» вибухового пристрою не виявили

Управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення ЛМР повідомляє, що 30 січня о 18:15 год. від чергового Управління Служби безпеки України у Львівській області надійшло повідомлення, що за отриманою інформацією у м. Львові на вул. Гнатюка, 8 в ресторані «Прага» о 18:45 год. відбудеться вибух. Вимог, виконання яких могло б відвернути вибух, не висувалось. Про це повідомила прес-служба ЛМР.

На місці події працювали основні підрозділи сил ЦЗ області і міста Львова, згідно з «Планом дій…».

Місце події було огороджено, виставлено охорону та припинено доступ сторонніх осіб. Спеціалісти вибухово-технічного відділу науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при Головному управлінні національної поліції у Львівській області разом з кінологом провели обстеження будівлі та прилеглої території. Пошукові роботи завершені о 19:45 год. – вибухового пристрою не виявили.

У неділю, 31 січня, о 12:49 год. від чергового Управління Служби безпеки України у Львівській області надійшло повідомлення, що за отриманою інформацією у м. Львові на вул. Гнатюка, 8 в ресторані «Прага», який розташований на першому поверсі чотириповерхового житлового будинку, до кінця доби відбудеться вибух. Вимог, виконання яких могло б відвернути вибух, не висувалось.

На місці події працювали основні підрозділи сил ЦЗ області і міста Львова, згідно з «Планом дій…».

Місце події було огороджено, виставлено охорону та припинено доступ сторонніх осіб. Із закладу було виведено на безпечну відстань 15 осіб. Спеціалісти вибухово-технічного відділу науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при Головному управлінні національної поліції у Львівській області разом з кінологом провели обстеження будівлі та прилеглої території. Пошукові роботи завершені о 13:45 год. – вибухового пристрою не виявили.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: