Активісти не "Посіпаки", а Садовий не "Нікчемний я"

Сьогодні, 2 лютого, відбулось засідання робочої групи з роботи над Положенням про Громадську раду при ЛМР та її виконавчих органах, представники якої мають намір 4 лютого на пленарному засіданні сесії міської ради поставити перед депутатським корпусом і головою міськради Андрієм Садовим питання щодо створення громадської ради, повідомляє Дивись.Інфо.

За словами члена робочої групи Олеся Дацко, станом на сьогодні, вже готовий проект положення про громадську раду при Львівській міській раді і нині триває процес внесення поправок.

«До четверга ми не встигнемо завершити цю роботу, бо документ потребує ґрунтовного напрацювання. Але тиждень-два і цю роботу буде завершено. Після цього текст положення винесемо на повторне обговорення і під час громадських слухань зобов’яжемо виконком при міськраді прийняти його за основу», - зазначила Дацко.

Також Олеся Дацко додала, що представники ініціативної групи зі створення громадської ради при Львівській міській раді мають намір 4 лютого на пленарному засіданні сесії міської ради поставити перед депутатським корпусом і головою міськради Андрієм Садовим питання щодо створення громадської ради.

Член робочої групи Рустам Курбанов наголосив на тому, що у разі не підтримки цієї ініціативи депутатським корпусом, активісти розпочнуть збирати підписи жителів Львова щодо необхідності створення такого органу.

«Ми не "посіпаки", а Садовий не "Нікчемний я", якщо депутати нас не почують, то вони побачать, скільки людей зібралося під вікнами міської ради, аби поставити питання – коли нарешті у цьому місті буде створено громадську раду», – сказав Рустам Курбанов.

Під час засідання робочої групи також була озвучена одна з проблем Львова - незаконні забудови.

«Ми всі знаємо, що у Львові є понад ста незаконних забудов. Щоб ви розуміли, це коли ти живеш, а завтра на твоїй прибудинковій території приходять і, замість дитячого майданчика, починають будувати будинок. Крім крадіжки прибудинкової території, в тебе ще й крадуть паркомісця, місця в дитячих садочках і школах. В нас у 21 столітті є школи, де діти вчаться в 2 зміни. Крім того є питання, яким же чином ця земля відходить під будівництва. Ця інформація є вкрай закрита, містобудівні умови та обмеження для будівництва видаються без графічних частин. Тому ми хочемо бачити, що міська рада врахувала інтереси мешканців», - сказала Олеся Дацко

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: