Грипом найбільше хворіють на Бродівщині, Жовківщині, Пустомитівщині, Сокальщині та Стрийщині

Медики констатують перевищення рівня захворюваності на грип та ГРВІ на всіх адміністративних територіях області. Станом на 1 лютого найбільше людей захворіли у Бродівському, Жовківському, Пустомитівському, Сокальському та Стрийському  районах.

Про це повідомила заступник директора департаменту охорони здоров’я Львівської облдержадміністрації Ірина Микичак, повідомляє прес-служба ЛОДА.

"Львівщина увійшла у період епідемії грипу. Перевищення епідпорогу станом на сьогодні становить 49,8 відсотків, - зазначила Ірина Микичак. - За підсумками моніторингу з 25 до 31 січня стрімко зросла кількість хворих на гострі респіраторні вірусні інфекції. Зокрема, захворіло понад 32 тисячі осіб, з яких майже 17 тисяч дітей до 17 років та 27 вагітних".

Загалом з початку епідсезону, 28 вересня 2015 року, в області на гострі респіраторні вірусні інфекції захворіло 198 216 осіб.

За словами Ірини Микичак, зареєстровано й 9 смертей від грипу А (Н1). Усі летальні випадки зафіксовані в осіб старших 40 років: 5 осіб з міста Львів та по одній людині з міст Червоноград, Борислав, Сколівського та Городоцького районів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: