Всеукраїнський конкурс "Крилатий лев" визначить кращі книги року

На Львівщині стартує Всеукраїнський літературний конкурс "Крилатий лев", на якому оберуть кращі книги року. Про це повідомила в.о. директора департаменту внутрішньої та інформаційної політики Львівської ОДА Марія Вагіла, інформує прес-служба ЛОДА.

"Переможців конкурсу відзначать нагородами. Зокрема, книжки-переможці видадуть у видавництвах "Апріорі"  й "Література та мистецтво" накладом у 1000 примірників, а також презентують на щорічному Форумі видавців і "Книжковій толоці" в Миколаєві. Крім того, рукописи чи фрагменти п’яти кращих номінантів опублікують у провідних мистецьких часописах", - зазначила Марія Вагіла.

До розгляду приймаються тексти прозових творів українською мовою, подані автором чи уповноваженою особою до 22 травня поточного року. А також необхідно подати електронний варіант твору.

Матеріали для участі в конкурсі "Крилатий Лев" можна подати за адресою: м. Львів, вул. С. Крушельницької, 17 (другий поверх). Тел: (032) 261-04-15,067-713-68-74 або на електронні адреси:  [email protected][email protected].

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: