Депутати Львівської облради зберуться на сесію 16 лютого

На засіданні президії  депутати розглянули пропозиції до порядку денного III чергової сесії Львівської обласної ради, яка розпочнеться 16 лютого 2016 року і матиме три пленарних засідання.

На першому пленарному засіданні  депутати розглянуть ті питання, які перенесли із минулої сесії. Відтак у порядку денному понад 30 питань. Одне із основних - про затвердження Положення про порядок проведення конкурсу та призначення керівників закладів, які є у комунальній власності Львівської обласної ради. За словами голови Львівської обласної ради Олександра Ганущина – це питання вкрай важливе, адже керівників комунальних підприємств потрібно призначати прозоро, після конкурсу – лише так можна знайти відповідальних та професійних менеджерів.

На наступних пленарних засіданнях, зокрема 1 березня 2016 року, депутати планують заслухати звіт про роботу у 2015 році голови Львівської обласної державної адміністрації Олега Синютки та розглянути 10 обласних програм.  Наступного пленарного засідання  депутати продовжать заслуховувати обласні програми.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: