У Львові відновлять сквер на розі вулиць Героїв УПА та Кульпарківської

Поламані лавочки, відсутність смітників та розбиті доріжки – так зараз виглядає сквер на розі вулиць Героїв УПА та Кульпарківської. Привести його до ладу не тільки заради комфорту, але й безпеки мешканців, пропонує у своєму зверненні депутат міської ради фракції «Об’єднання «Самопоміч» Любов Давидович.

У Львові є достатньо парків, які потрібно відновлювати, і один із них – на перехресті Героїв УПА та Кульпарківської. Окрім занедбаного стану, увагу до себе привертає і фонтан, який свого часу виконував роль градирні тодішнього заводу «Кінескоп». Цю споруду використовували для охолодження води атмосферним повітрям.

«Він досить великий і колись радував мешканців своєю величчю. На сьогодні це величезний смітник та котлован, який ще й створює небезпеку для перехожих, а особливо для дітей», – зазначає Любов Давидович.

Відтак, депутат звертається до міського голови з проханням провести роботи по благоустрою скверу та території, на якій знаходяться залишки фонтану.

У відповідь на запит, міський голова Львова Андрій Садовий під час пленарного засідання доручив своєму заступникові Ростиславу Дацьківу напрацювати разом з депутатом, представниками бізнесу та громадськістю план відновлення скверу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: