У бюджеті розвитку для Франківської районної адміністрації передбачено 31 млн грн

Як і в інших районах міста, у Франківському районі найбільше коштів використають на капітальні ремонти доріг. Із 30 999 230 грн., виділених цьому району, 13 млн. 125 тис грн. припаде на капремонт дворів, внутрішньоквартальних доріг, тротуарів. Про це Дивись Інфо повідомила прес-служба ЛМР.

Наступні за сумою статті витрат у цьому районі будуть такі: капремонт доріг та тротуарів - 6 135 500 грн., капремонт житлового фонду - 5 млн. 495 тис грн., облаштування громадських просторів - 4 млн. 50 тис грн.

Реконструкція першого поверху приміщення районної адміністрації на вулиці Генерала Чупринки, 85, з метою влаштування територіального підрозділу Центру надання адміністративних послуг міста Львова, становитиме 980 230 грн., а проведення капітального ремонту приміщення районної адміністрації - 800 тис грн.

Також буде використано 231 500 грн. на приведення у відповідність до санітарних норм житла, яке належить на праві власності дітям-сиротам та дітям, позбавленим батьківського піклування, та особам з їхнього числа.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: