У Рясне перевізники недобросовісно обслуговують мешканців мікрорайону

Перевізники неякісно обслуговують мешканців мікрорайону Рясне, а саме погано виконують рейси на маршрутах №11, 30, 49, тоді як на маршрутах №6А та 12 взагалі відсутні автобуси. Про це повідомила прес-служба ГО "За якісний транспорт"

Саме тому у вівторок, 9 лютого, о 19.00 у СЗШ №92 за адресою м. Львів, вул. Шевченка, 390 відбудеться зустріч з мешканцями та перевізниками для обговорення та вирішення проблеми.

Активісти ГО «За якісний транспорт» неодноразово зверталися до міського голови Львова Андрія Садового та в Управління транспорту письмовими листами через те, що автобус №6А погано курсує. Формальні листи-відповіді, які ми отримували, так нічого не змінили.

За ініціативи ГО «За якісний транспорт» мала відбутись зустріч з Андрієм Садовим, яку він обіцяв на громадській раді при ЛОДА напередодні другого туру виборів. Зустріч призначали кожного тижня протягом півтора місяця після обіцянки, проте щоразу прийом відміняли. 28 грудня зустріч все-таки відбулась, проте не з міським головою, а з рядовими працівниками Львівської міської ради.

unnamed

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: