Упродовж 2015 року звільнено 9 осіб з органів ДФС Львівщини

Співробітниками відділу власної безпеки при Головному управлінні ДФС у Львівській області ГУВБ ДФС України впродовж 2015 року, з метою ефективної організації цілеспрямованої роботи щодо протидії корупційним проявам та правопорушенням, усунення причин та передумов, які призводять до їх скоєння проведено 659 профілактичних заходів (лекцій, бесід в колективах).
Ініційовано та проводиться 245 службових перевірок та розслідувань.

За наслідками службових перевірок (розслідувань) винесено 208 подань, до відповідальності притягнуто 79 осіб, 9 осіб звільнено з органів ДФС.

В результаті вивчення 652 анкетних матеріалів кандидатів на заміщення вакантних посад області, відмовлено у призначенні 10 особам.

В поточному році, правоохоронними органами за матеріалами УВБ зареєстровано 25 кримінальних проваджень, з них 7 кримінальних проваджень за ст.368 КК України (Отримання неправомірної вигоди), у 5 кримінальних провадженнях завершено досудове розслідування та матеріали скеровано до суду. Складено 1 протокол про адміністративне правопорушення, що містило ознаки корупції.

Відділ власної безпеки при Головному управлінні ДФС у Львівській області Головного управління власної безпеки ДФС України звертається до мешканців м. Львова та області з пропозицією, якщо хтось володіє інформацією про неправомірні дії або бездіяльність працівників Державної фіскальної служби у Львівській області, факти корупції чи зловживання службовим становищем працівниками податкової інспекції, міліції чи митної служби, звертатися за номером телефону : (032) 297-36-09.

У письмовому вигляді скарги та звернення просимо надсилати на адресу начальника відділу власної безпеки при Головному управлінні ДФС у Львівській області - 79003, м. Львів, вул. Стрийська, 35.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: