«Львівобленерго» витратило майже ₴40 тис. на дві лампи до акваріума

ПАТ «Львівобленерго» придбало дві світлодіодні лампи до акваріума польського виробництва загальною вартістю 37,5 тис. грн.  Про це стало відомо зі звіту підприємства про результати закупівель без проведення процедури закупівлі за IV квартал 2015 року, пишуть "Наші гроші".

Обидві лампи придбані у львівського підприємця Назара Зіньковського. Одна з них коштує 18,3 тис. грн, інша – 19,2 тис. грн.

Кошти пішли на лампи польського виробника Pacific Sun. Компанія з місцерозташуванням у Гдині випускає світлодіодні світильники з 2008 року. З її офіційної сторінки відомо, що усі освітлювальні прилади є модульними, тобто їх можна об’єднувати у кількості до 100 штук. Кожна лампа CRP створена на основі LED-смужок. Найдешевший світильник з каталогу продуктів коштує €59 (1700 грн), найдорожчий – €2770 (80357 грн).

Як повідомили у прес-службі ПАТ «Львівобленерго», вибір впав на лампи Pacific Sun через їх енергоощадність та термін експлуатації. Акваріуми, як елементи благоустрою розташовані в місцях загального користування, наприклад, в їдальні компанії. Натомість у «Львівобленерго» не називають моделі світильників, а тому порівняти ціни виробника із сумою закупівель не вдалося.

аква

Обленерго також відмовилося повідомити, коли, за скільки і які саме акваріуми придбала компанія.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: