У школах Львівщини створять "Книгу пам`яті Героям України"

Упродовж 2016 року у школах області триватиме акція "Книга пам`яті Героям України", під час якої школярі та вчителі проводитимуть зустрічі з учасниками бойових дій на Сході. На основі зібраних спогадів  про новітніх героїв України формуватимуть відповідні книги пам’яті.   

Про це повідомила директор департаменту  освіти і науки Львівської ОДА  Олександра Небожук, інформує прес-служба ЛОДА.

"Під час акції учнівські та педагогічні колективи навчальних закладів вивчатимуть життєвий шлях героїв України, - зазначила Олександра Небожук. - Зокрема зустрічатимуться з рідними та близькими, побратимами учасників АТО та збиратимуть про них спогади. Цими матеріалами поповнюватимуть і експозиції шкільних музеїв та куточки бойової слави".

За словами директора департаменту, такі "Книги пам’яті" створять у кожній школі. На їх основі формуватимуть окремі книги у районах.

Також в межах акції обговорюватимуть можливість присвоєння школам імені героїв АТО. Одним із її напрямів стане і опіка над дітьми героїв України, зокрема вивчення їх потреб.

Планують у межах акції налагоджувати співпрацю з громадськими об'єднаннями патріотичного спрямування, волонтерами, учасниками антитерористичної операції у проведенні заходів з національно - патріотичного виховання дітей та молоді, зокрема під час проведення літньої відпочинкової кампанії 2016 року.

Акцію організовують департамент освіти і науки ЛОДА спільно із  Львівським обласним центром науково-технічної творчості учнівської молоді та обласним учнівським парламентом.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: