Компанія-перевізник «Успіх БМ» взяла участь в обговоренні ситуації з маршрутними перевезенням в мікрорайоні Рясне

У вівторок, 9 лютого, у СЗШ №92 відбулася зустріч мешканців Рясне щодо якості обслуговування маршрутів мікрорайону, у якій взяла участь компанія-перевізник «Успіх БМ». Про це повідомила прес-служба підприємства.

Мешканці мікрорайону висловили невдоволення обслуговуванням маршрутів №11, 30, 49, які курсують з великими інтервалами, а також маршрутів №6 та 12.
В ході зустрічі Юрій Мельник, директор компанії «Успіх БМ», яка обслуговує маршрут №49, зазначив, що підприємство погоджується зі всіма зауваженнями мешканців та готове працювати над вирішенням проблемних питань: «Згідно договору з міським Управлінням транспорту, маршрут №49 обслуговують великі автобуси. Якщо ж коригувати інтервали руху транспорту, щоб він їздив частіше, то, враховуючи кількість пасажирів, особливо в ранковий час, доцільніше за рейсом закріпити малі маршрутки, щоб він не був збитковим», – прокоментував директор компанії-перевізника.

Також Юрій Мельник зазначив, що проблему покращення якості обслуговування пасажирів можна вирішити за допомогою електронного квитка: «Сьогодні водій змушений виконувати роль касира, а це може негативно позначатися на якості перевезення львів’ян. Тому наша компанія підтримує впровадження системи електронного квитка, адже це також гарантує і впевненість пасажирів у прозорих тарифах перевізника», – наголосив директор «Успіх БМ».

В результаті зустрічі було зібрано ініціативну групу, яка представлятиме інтереси жителів мікрорайону Рясне на сесії міської ради 11 лютого. До питань, які підніматиме ініціативна група, зокрема увійшли встановлення на зупинках графіків руху транспорту, збільшення кількості автобусів на рейсах та коригування графіків руху.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: